Træningstur til Harzen

Vil du med til Harzen til foråret 2018?

 

De sidste tre år har vi været nogle stykker på cykeltur i Harzen, for lige at få skubbet lidt til cykelformen. Der er super gode cykelforhold i Harzen, med nogle dejlig stigninger, flot natur og så er det kun seks timer væk i bil, så vi tager afsted igen.

Skal du med (mand, kone, børn er også velkomne)?
Hvornår:
Afgang fra Nyborg torsdag den 17/5 og hjem igen søndag den 20. maj om aftenen. Det giver to halve og to hele cykeldage.
Sted:
Braunlage, Harzen
Transport:
Privat biler
Indkvartering:
Hotel. Værelser fra to personer til 6 personer.
Pris:
Inden vi kan give en endelig pris, skal vi have en ide om hvor mange som vil med på turen. Men du kan forvente at hele turen vil kunne gøres for omkring kr 1500,-Der vil være planlagt cykelruter, til dem der kører landevej. Det er også muligt at køre mtb, Der er mange markerede ruter i området.

Vi inddeler i grupper efter cykelniveau, så godt som det kan lade sig gøre. Ruterne planlægges med varierende længde og antal højdemeter.

Der bliver også rig mulighed for løbeturer. Der er rigtig mange fede afmærkede langrendsspor, som egner sig godt til løb.

Da der er mange cykelfolk i Harzen i foråret, skal vi have booket værelser hurtigst muligt. Derfor vil vi gerne have din tilmelding så hurtig som muligt og senest den 1. december. Der vil blive opkrævet et depositum på kr 500,- til forudbetaling af værelser.

Har du spørgsmål, så kontakt en af nedenstående fra tur-udvalget, eller send en mail til nyborgtri@gmail.com.

Mvh tur-udvalg

Allan Bau
Mads Riis
Michael Hainz

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *