Nyhedsbrev november 2017

I dette nyhedsbrev – ITU Multisport VM på Fyn, aftale med Intersport, ny hjemmeside, lidt om svømmetræning.

I juli 2018 løber det største sports event nogensinde på Fyn af stablen. ”ITU Multisport World Championships Triathlon Festival” består af flere forskellige vm stævner og arrangementer, duatlon, aquatlon, cross triatlon og langdistance triatlon, så der burde være noget for enhver smag. Som en fynsk klub er det da oplagt at vi skal have deltagere med i flere forskellige events. Var det ikke noget for DIG, at have en af sommerens konkurrence som mål for den træning du allerede nu er i gang med? Se mere om de forskellige events på www.fyn2018.com/

Nyborg Triathlon Klub har lavet en rabat/sponsor aftale med Intersport i Korsgade. Aftalen indebærer først og fremmest at medlemmer får rabat på køb i butikker. 20% på løbesko og 15% på alt andet i butikken. Det vil hen ad vejen komme særtilbud til medlemmerne, ligesom vi også vil samarbejde om at lave forskellige sportsrelaterede arrangementer.

Så har vi fået en ny hjemmeside på www.nyborgtri.dk. Siden er først og fremmest blevet mere ”mobil venligt”, så den nu også er til at bruge fra mobiltelefon. Planen er at nyhedsbrev, som dette, fremover udgives på hjemmesiden, ligesom andre nyheder og informationer vil komme der. Nyheder og informationer vil forsat blive lagt på Facebookgruppe (for medlemmer) og vores Facebookside (for alle) også, men fordelen ved en hjemmeside er at den også kan fungere som arkiv og der er plads til mere detaljeret information. Har du indhold du synes skal på hjemmesiden, så send det til nyborgtri@gmail.com.

Som I nok alle har fundet ud af, så har vi ingen fast svømmetræner pt. Vi leder med lys og lygte efter en egnet kandidat, men indtil der sker noget har Rolf tilbudt lejlighedsvis at stå for noget vejledning og fejlrettelse. Vi arbejder på at få lavet en boks med forskellige svømmeprogrammer, så der er et udgangspunkt for selvtræning. Men på opfordring vil vi gerne lige ridse et par grundregler op, som alle skal følger for at vi alle kan få den bedst mulige oplevelse af svømmetræningen.

Svømning på baner:

  • Hold altid til højre på banen, så man kan passere hinanden.
  • Vendinger foretages altid på midten af endevæggen.
  • Når du holder pauser skal du altid stå i enten højre eller venstre side, da vendinger foregår i midten.
  • Alle på samme bane skal svømme samme program. Hvis der ikke svømmes efter program, skal der være enighed om hvad der svømmes. Det er aldrig tilladt at svømme ben med plade uden at alle på banen gør det samme.
  • Vi har tre baner til væres svømmetræning og man fordeler sig på banerne efter niveau. Bane 6 – god, bane 5 – bedre, bane 4 – bedst.

 

I sidste nyhedsbrev annoncerede vi en cykelreparations workshop. Desværre har det vist sig at cykelmekanikeren, vi har talt med, ikke har tid før efter jul. Vi planlægger derfor at holde det i starten/midten af marts, hvor det giver god mening at arbejde med forårsklargøring af raceren.

 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *