Nyhedsbrev juni 2017

Kære NyborgTri medlem

Stævnesæsonen er i fuld gang, og vi har haft deltagere i aktion ved flere stævner, bl.a. 4-18-4 i Odense, 1/2 Ironman i Herning, og flere vil deltage i andre stævner over hele landet – næste gang 1/2 Ironman Kronborg og siden følger Open Water Gudenåen og Ironman Copenhagen.

Vores eget stævne, 4-18-4 d. 12 august, er ved at blive planlagt, og vi har netop modtaget tilladelse til stævnet fra Nyborg kommune. Vi har på nuværende tidspunkt fået 12 tilmeldinger, så der er behov for at I tilmelder jer vores stævne og gerne deler det på Facebook og andre netværk. Vi har også brug for hjælpere på dagen, så hvis ikke I deltager, vil det være et stor hjælp hvis I kan hjælpe med enten, at stille op om fredagen, eller til afviklingen lørdag. Husk at vi kan kun deltage i stævner, når der er nogen, der vil arrangere det!!!

Vi har længe haft en udfordring med at få jer til at deltage i vores fællestræninger – vi har endnu ikke fundet svaret, så vi har oprettet en brugerundersøgelse, hvor I kan svare på hvad der fungerer, hvad der ikke fungerer, og hvad I kunne tænke jer der skulle til.
Brugerundersøgelsen finder I her: Gå til spørgeundersøgelse
Vi håber at mange vil bruge lidt tid på at svare på spørgsmålene.

Som et helt nyt tiltag, er klubben ved at arrangere et mikrotri for børn i alderen 10 – 14 år. Vi afvikler det som et led i kommunens sommerferieaktiviteter i uge 26, og helt præcist afholder vi det lørdag d. 8 juli kl. 10.00. Vi har de hjælpere vi skal bruge, men heppere er altid velkomne, og kan give ungerne en ekstra oplevelse. Så har du børn i aldersgruppen, eller vil du bare kikke, så mød den 8. juli. Mere information følger på Facebook snarest.

I samarbejde med DGI afholder vi et svømmeevent mandag d. 19 juni kl. 18.30. Der vil være instruktør fra DGI til at råde og vejlede, så vi kan få mere ud af vores anstrengelser i havet – se mere på DGI’s hjemmeside eller vores Facebookside. Eventen er åben for alle, så kender I nogen med interesse for Open Water, så tag dem med.
Svømmetider i sommerperioden vil fast være lørdag morgen kl. 09.00, og resten bliver slået op på Facebook fra gang til gang.

Klubtøj er kommet og udleveres til træning – vi mangler dog tridragter og langt cykeltøj, men det vil ankomme i slutningen af måneden.

Mvh Bestyrelsen, NyborgTri

You may also like...