Nyhedsbrev juli 2017

Kære NyborgTri medlem

I bestyrelsen er vi i fuld gang med forberedelserne til vores stævne den 12. august, NyborgTri 4-18-4. Vi har ikke så mange tilmeldinger til stævnet, som vi plejer at have på nuværende tidspunkt, så vi håber meget på at DU snart tilmelder dig så vi kan få lavet det gode stævne med den gode stemning, som vi plejer at have.

Hvis du ikke synes, at det er nu du skal kører en 4-18-4 konkurrence, så har vi også brug for hjælpere til stævnet. Til at hjælpe med opbygning af stævnepladsen fredag aften, har vi brug for 5-6 personer mere. Vi starter kl 18.

Til at hjælpe med selve stævneafviklingen lørdag, har vi brug for 6-8 personer mere til at hjælpe med den sidste opstilling, hjælpe med indregistrering og guide deltagerne under selve løbet og endelig oprydning efter stævnet. Så hvad vælger du – deltager eller hjælper eller måske begge dele 🙂

Sommerfesten er ved at blive planlagt, så reserver allerede nu lørdag den 26. august til en sjov dag med din triatlonklub. Mere info om dagens program vil blive sendt i separat mail senere.

Det meste af det nye klubtøj er kommet og har du endnu ikke fået dit tøj, så kontakt Lisbeth på mobil 2066 6408 for en aftale om overlevering.

P.g.a. af sommerferie, har vi endnu ikke fået behandlet svarene fra brugerundersøgelsen. Så har du ikke svaret på undersøgelsen, kan du nå det endnu. Gå til spørgeundersøgelse

Med sommerlige hilsner Bestyrelsen

You may also like...