Nyhedsbrev marts 2018

Så fik vi afholdt vores årlige generalforsamling og det med ganske god tilslutning fra medlemmerne og en god debat omkring klubben. Generalforsamlingen resulterede i flere nyvalg til bestyrelsen, da flere af de ”gamle” havde valgt ikke at lade sig genopstille efter flere års god indsats for klubben. Så velkommen til de nye og mange tak for indsatsen til de afgående bestyrelsesmedlemmer. Referat fra generalforsamlingen kan ses her.

Foråret nærmer sig og vanen tror betyder det øget aktivitet i klubben.
Her komme en lille opremsning 🙂

Torsdag den 15/3 til vores svømmetræning, vil der være fremvisning og demo af våddragter fra 2XU ved Henrik Baadsgaard fra OTK. Så er du på udkik efter en ny våddragt vil det være en god ide at møde op der.

Søndag den 18/3 har vi næste afdeling af vores NyborgTri Cup. Denne afdeling er det velkendte cross duatlon i Kajbjergskoven, hvor vi skifer mellem at løbe og cykle en runde på mtb. I alt 3 gange løb med 2 gange cykling ind i mellem. Traditionen tro slutter vi af med kaffe og kage efter strabadserne. Mød op ved Idrætsparken kl. 10.00, hvorfra vi cykler ud til startstedet i Kajbjergskoven.

Søndag den 25/3 starter vi op med landevejscykling. De først par søndage vil være med fokus på teknik, hvor vi lærer at køre i flok mm. Selve træningen vil være korte intervalrunder lige uden for byen, hvor man selv kan styre tempoet og hvor længe man har lyst til at cykle. Vi håber selvfølgelig at se så mange som muligt til opstart på cykelsæsonen.

Onsdag den 11/4 arrangerer vi et lille sjovt og anderledes trailløb i ”Amerikanerskoven”. En lille rundstrækning på ca. 2 km med lidt forskellige forhindringer og udfordringer. Man bestemmer selv hvor mange runder man har lyst til at løbe. Løbet blev afholdt første gang sidste forår med omkring 20 deltagere. Heraf desværre kun få fra NyborgTri. Det håber vi bliver anderledes i år.

Til sidst en lille servicebesked. Svømmehallen skal renoveres og det vil komme til at ramme alle brugere og også os. I første omgang bliver det omklædningsrum der lukkes ned og vi skal klæde om andre stede i Idrætsparken. Efter sommerferien er det badeland og det gamle bassin som lukke helt ned i en periode. Det betyder at vi får skåret lidt i vores svømmetider og at vi skal svømme på helt andre tidspunkter.

Planen lige nu er at vi fra august får følgende tider:

Tirsdag morgen kl. 07.00 – 08.00, 3 baner
Onsdag kl 21.00 – 22.00, 6 baner (vi håber det er her vi kan få svømmetræner på)
Søndag kl 09.00 – 11.00, 3 baner

Mvh
Bestyrelsen
Nyborg Triathlon Klub

You may also like...