Nyhedsbrev fra trænerteam december 2016

Kære NyborgTri medlem

Her hvor året er ved at rinde ud, er det tiden for en lille statusopdatering fra trænerteam.

Det sidste halve år, har været en af de mere stille perioder i klubbens historie. Tilslutningen til vores forskellige træninger har til tider været bekymrende lav, men heldigvis har der da også været træninger hvor bassinet har været fyldt og hvor der har været trængsel på gulvet i gymnastiksalen. Husk at vi, som står for træningen, rigtig gerne vil vide det, hvis du har ideer eller ønsker til at gøre træningen bedre.

I det nye år forsætter vi som udgangspunkt med de samme faste træninger. Dvs. svømning mandag, torsdag og lørdag. Styrke- og stabilitetstræning onsdag og cykling søndag.

Derudover vil der komme forskellige arrangementer – en gentagelse af aftenen med fridykker Stig Pryds er ved at blive planlagt, mtb udflugt til nye spændende ruter her på fyn, løbearrangement på banen ved SDU, udflugt til crossfit-banen på Stige Ø og et børnetriatlon, er nogle af de ting som er i tankerne. Men husk, det er i sidste ende dig, som medlem, der bestemmer hvad der skal ske i klubben. Det er vigtigt at du bakker op ved at deltage i de arrangementer som du synes er interessante og at DU fortæller hvad du har af gode ideer, som vi ikke har tænkt på.

Også i 2017 vil vi afholde vores NyborgTri Cup, som til efteråret vil føre til, at vi kan udnævne en klubmester for henholdsvis dame og herre og, hvis der er deltagere, pige og dreng. Programmet for cuppen kan ses nederst i denne mail.

Og til sidst lige en opfordring til at du husker at tilmelde dig klubbens julefrokost lørdag den 4. februar 🙂

Med disse ord, vil jeg, på vegne af trænerteam, ønske alle en rigtig god jul og et godt nytår.

 

Mvh
Michael

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *