Nyhedsbrev februar 2018

Kære NyborgTri medlem
I den kommende uge (uge 7) er der vinterferie og det betyder at vi ikke har svømmetid i svømmehallen. Til gengæld har OTK tilbudt os at vi kan deltage i deres svømmetræninger, som i uge 7 afholdes i Ringe svømmehal.
Tiderne er:
Mandag 12/02 kl. 18:30-19:30 (hele bassinet)
Tirsdag 13/02 kl 19:00-20:00 (hele bassinet)
Torsdag 15/02 kl. 20:00-21:00 (hele bassinet) 
Lørdag 17/02 kl. 10:00-11:30

 

Så nærmer vi os den årlige generalforsamling. Vi har i år flytte generalforsamlingen fra søndag aften til lørdag formmiddag, for at se om det kan give lidt flere deltagere end der har været de sidste par år. Samme lørdag afholder vi også første afdeling af NyborgTri Cup 2018, nemlig 400m fri i svømmehallen. Vi starter cuppen kl 10.00 og forventer at være færdige ca 10.30. efter omklædning mødes vi i lokale Storebælt, hvor der vil være kaffe og rundstykker og så starter vi generalforsamlingen kl 11.00.
Vi håber selvfølgelig at se så mange af jer som muligt, så sæt allerede nu kryds i kalenderen for lørdag den 24. februar.

Husk at generalforsamlinger er DIN mulighed for at få indflydelse på hvad der skal ske i Nyborg Triathlon Klub!

Som vi tidligere har skrevet ud, har vi lavet en klubaftale med Intersport i Korsgade. Dvs. at medlemmer får 15% rabat på beklædning og 20% rabat på fodtøj.
Lige nu har vi et tilbud på en klubtrøje med påtrykt klublogo, som du kan købe i butikken for kun 150,-

 


Kerteminde Tri indbyder til et lille minitri cannonball stævne søndag den 25. februar. Se vedhæftede indbydelse for mere information om stævnet “Sne-man”.

Kerteminde Tri vil gerne lave noget samarbejde hvor vi svømmer med hinanden.

Kerteminde ville så svømme med os om torsdagen og vi ville kunne svømme med dem hver søndag eftermiddag.
Men inden vi laver nogen aftale, vil vi gerne vide hvor mange som kunne forestille sig at tage til Munkebo svømmehal om søndagen. Svar tilbage på denne mail, hvis du er interesseret.

Torsdag den 15. marts her vi våddragtsaften, hvor der bliver mulighed for at se og prøve forskellige våddragter. Det er som sædvanlig Henrik Baadsgaard fra OTK, som vil komme forbi med et udvalg af våddragter, svømmebriller o.m.a. Det plejer at være til fornuftige priser og skal du have ny vådragt er det er en rigtig god ide at prøvesvømme i lidt forskelligt inden du beslutter dig for model og størrelse.

Skader er noget vi alle frygter. Ikke mindst nu hvor træningen til den kommende sæson for alvor går i gang. Vi har modtaget et tilbud med en god pris på MR scanning, som er vedhæftet denne mail. Tilbud fremsendes til din information og skal ikke betragtes som en anbefaling. Og så håber vi ellers at ingen får behov for at benytte tilbudet 🙂
Mvh
Bestyrelsen
Nyborg Triathlon Klub

You may also like...

1 Response

  1. Allan Bau Petersen siger:

    Vil gerne svømme om søndagen i Munkebo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *