Onsdag kan du svømme en tur i din nye våddragt fra 2XU

Det er kl. 20.30 i morgen aften, den 20. marts i svømmehallen i Nyborg, hvor der er demo af våddragter. Du får instruktion i at tage våddragten på, så tør dig grundigt efter badet før du går til bassinkanten, ellers er svært at få våddragten på.

Hvis du ikke er medlem af NyborgTri eller Nyborg Svømmeklub, skal du tilmelde dig på nyborgtri@gmail.com. Det er gratis.

Stort udvalg af våddragter

Våddragterne fra 2XU demonstreres i Nyborg Triathlon Klub af Henrik Baadsgaard fra SportsInnovator.dk. Mange vil også kende Henrik fra OTK – Odense Triathlon Klub.

Baadsgaard har forskellige typer våddragter med, både til begyndere, supermotionister og elite, og med en test i vandet kan du føle om dragten passer og lever op til de krav du stiller til din våddragt.

Send info om din størrelse

Hjælp dig selv til hurtigt at finde den rigtige størrelse våddragt, ved på forhånd at sende navn, højde, vægt og dit træningsniveau til Henrik Baadsgaard på SMS tlf. 2092-3616 eller hbj33@hotmail.com. Så finder han en dragt og størrelse der passer og tager med.

Priser og modeller

  • A:1, 5 mm, 1.500 kr. – God begynderdragt
  • M:2, 3 mm, 1.200 kr. – Til brystsvømmere
  • Propel, 3 mm, 2.500 kr. – Til supermotionisten
  • P:1, 5 mm, 1.800 kr.  – God begynderdragt
  • P:2, 5 mm, 2.500 kr. – Begynder og supermotionist dragt
  • Propel Pro, 2 mm, 3.500 kr. – Elitesvømmer

Prisen matcher mindst alle priser på nettet. Du har også mulighed for måske at finde en brugt våddragt.

Ekstra udstyr

Der er også et udvalg af svømmebriller, hætter og handsker eller fødder, samt 2XU kompressionstøj. Helt ekstraordinært har SportsInnovator.dk også et godt tilbud på en BONT Carbon Cykelsko til 750 kr. Normalprisen er 2.000 kr.

You may also like...