Minitri på distancen 4-18-4 – sidste afdeling af cuppen

Den 4. og sidste afdeling af NyborgTri Cup 2021 er en kort triatlon på distancen 400 meter svømning på en trekantbane i Storebælt, 18 km cykling på en ud og hjem rute, plus 4 km løb langs stranden.
Det er afgørelsens time for hvem der bliver årets klubmester.

Selv om det er et intern klubarrangement er det muligt at deltage selvom du ikke er medlem af Nyborg Triathlon Klub. Du tilmelder dig ved blot at sende en mail med besked om du ønsker at deltage. Send til nyborgtri@gmail.com.

Ruter og distancer er identisk med triatlonstævnet Nyborg Minitri 2020, som er aflyst på grund af COVID-19. Den korte minitri lørdag den 28. august 2021 afvikles i stedet som en intern konkurrence for klubmedlemmer, med færre deltagere og plads til gæster, som vil prøve kræfter med triatlonsporten i Nyborg.

Starten går kl. 09.30.
(bemærk at starten er blevet fremrykket fra kl 13:00 til kl 09:30)

Start og mål ved Storebæltsbadet

Start og mål er flyttet til Storebæltsbadet fra Nyborg Strand. Dine mellemtider og sluttid registreres elektronisk og efter konkurrencen serveres kaffe og sodavand og grilpølser.

Minitrien ved Storebæltsbadet er 4. og afsluttende afdeling af NyborgTri Cup 2021, som afgør hvem der bliver årets klubmester i Nyborg Triathlon Klub.

Konkurrece med klubmester

Efter konkurrencen fejres titlen som klubmester med servering af forfriskninger til alle deltagere. Se kandidaterne og følg pointstillingen i NyborgTri Cup 2021.

You may also like...