Løbekursus om teknik og mental træning

Det er på søndag den 23. maj 2021 kl. 13.00 vi fortsætter løbekurset i triatlonklubben. På 90 minutter får du en individuel vurdering af din løbeteknik. Formålet er at vurdere, hvordan din teknik er udviklet og måske forbedret i forlængelse af kursusforløbet i efteråret 2020 i Nyborg Triathlon Klub.

Mental træning

Undervejs i løbekurset får du også gode råd til den mentale træning i forhold til de fysiske løbeanstrengelser. Hvordan forbereder du dit løb mentalt? Hvordan træner du det mentale fokus i forhold til den fysiske træning?

Spørg ind til metoder som hjælper til med at fastholde fokus før, under og efter løbet.

Tidligere jugoslavisk mester i 10-kamp

Søndagens løbetræner er Zlatko Zaharov, som de fleste klubmedlemmer allerede har stiftet bekendtskab med i Nyborg Triathlon Klub. Zlatko er tidligere jugoslavisk mester i 10-kamp og cheftræner i Korsør Atletik & Motion og Atletikforeningen Fremad Holbæk.

Det praktiske i Idrætsparken

Vi mødes omklædt i Idrætsparken til 2-cifrede varmegrader. Tag væske med og en vindjakke, hvis der går en sky for forårssolen. Regn med at løbekurset slutter omkring kl. 15.00.

Løbekurset er målrettet medlemmerne af Nyborg Triathlon Klub. Tilmelding er ikke nødvendig, men du må meget gerne lige melde ud om du dukker op.

You may also like...