Gratis træning på svømme, cykel- og løberuten til NyborgTri 4-18-4

Få en gratis guidet tur på hele ruten til NyborgTri 4-18-4. Du får overblik over svømmeområdet ved stranden og cykel- og løberuten gennem skoven på den korte sommertriatlon i Nyborg.

Træningen på ruterne er
– lørdag den 29. juni kl. 9.00 og
– lørdag den 3. august kl. 9.00
på stranden foran Hotel Nyborg Strand. Tag badetøj med, bruger du våddragt tager du også den med, husk løbesko og vigtigst af alt din cykelhjelm. Omklædning er på stranden.

Du er velkommen til fortræningen selv om du endnu ikke er tilmeldt sommerstævnet NyborgTri 4-18-4.

Gennemgang af svømme, cykel- og løberuterne

Vi gennemgår svømmeruten fra start til slut på stranden og svømmer sammen de 400 meter i Storebælt.

Tilbage på stranden får du en beskrivelse af ud-hjem cykelruten på 18 kilometer før vi cykler den sammen.

Vi slutter træning af med løberuten på 4 kilometer langs stranden.

Vær opmærksom på biler og trafik på cykelruten

Cykelruten er 18 km på asfalt gennem en af Nyborgs gamle bøgeskove nord for byen. Det er en ud-hjem rute med U-vending på landevejen langs markerne lige inden vi når Avnslev.

Cykelruten er åben for alle trafikanter. Det gælder under træningen og på selve stævnedagen. Færdselsreglerne gælder overalt, så du skal holde et konstant vågent øje. Det gælder også når vi cykler ud af byen gennem Skabohuse hvor vejen snævrer ind 3 steder. Her skal du holde ekstra øje med modkørende biler og om nødvendigt sænke farten.

4 km løb langs vandet og stranden

Løberutens 4 kilometer bugter sig fra målområdet ved Hotel Nyborg Strand ind i skoven og retur forbi målområdet. Vi løber på strandstier og grusstier forbi badebroer, og har du overskud kan du nyde udsigten over strandengene og Storebælt.

You may also like...