Lørdagsløb på Volden: Danmarks måske smukkeste 5 km

På lørdag den 22. juni kl. 10.00 kan du få din 5 km tid på løberuten rundt om voldgravene og på volden ved Nyborg Slot. Start og mål er på Eksercerpladsen ved Landporten.

Kom hele familien eller inviter din ven, løbet er åbent for alle.

Det er gratis at løbe med og din tid måles elektronisk med chip. Efter lørdagsløbet serveres kaffe og kage, og der er tid til at hilse på de andre løbere. Så giv lige en melding om du løber med.

5 km løb på grus og jord

Lørdagsløbet på Volden er 5 km på grusstier og jordstier langs med voldgravene, tæt på Nyborg Slot, tæt på centrum, og alligevel midt i naturen hvor alt lige nu er grønt i grønt.

Start og mål er på græsplænen på Eksercerpladsen som vi passerer 2 gange, så der er gode muligheder for at følge løbet og heppe undervejs.

Lørdagsløb på Volden er crossløb

Vi løber blandt andet op og ned af Tivolibakkerne som egner sig fint til crosssko eller løbesko med et solidt mønster.

Det bløde og ujævne underlag styrker muskler og sener og er med til at forebygge løbeskader.

Fortræning til den korte triatlon NyborgTri 4-18-4

Du kan bruge lørdagsløbet på volden som fortræning til den korte triatlon, som afholdes lørdag den 10. august på stranden foran Hotel Nyborg Strand. Her er distancen 1.000 meter kortere. Læs mere om NyborgTri 4-18-4.

Lørdagsløb på Volden arrangeres af Nyborg Triathlon Klub, og alle er velkommen, også selv om du ikke er medlem af klubben. Lørdagsløbet indgår som 5. afdeling i klubbens interne NyborgTri Cup 2019.

You may also like...