Corona rykker løbekursus og Nyborgtri Cup

Løbekursus med atletiktræner Zlatko Zaharov udsættes. Helt nye kursusdatoer planlægges, når der på et tidspunkt, forhåbentlig inden længe, igen åbnes op for fælles udendørs træning.

Løbetræner Zlatko Zaharov vil stadigvæk gerne komme på besøg og instruere i optimering af løbeteknik, men ligesom det øvrige Danmark, må vi pænt vente og se tiden an.

Mens vi så venter på de nye kursusdatoer, forventer Zlatko, at vi giver den fuld gas med træning efter de individuelle anvisninger vi fik med fra kursusdagen i starten af marts. Kursusdagen markerede sæsonstarten og der var en rigtig god og aktiv opbakning fra flere end 20 løbeglade medlemmer.

Datoer for Nyborgtri Cup 2020 inficeret af COVID-19

I den interne cup aflyses 2. afdeling, MTB duathlon, i Kajbjergskoven. Og Coopertesten i 3. afdeling udskydes.

Ny dato for Coopertesten lægges fast, når der åbnes op for fælles udendørs træning på 400-meterbanen. Hvis det kan lade sig gøre, kombinerer vi den 12 minutters Coopertest med en kursusdag i løbeteknik med Zlatko Zaharov.

Du kan fint løbetræne alene på 400-meter banen, den ér åben, men det bliver altså sololøb.

Styrketræning som du kan træne hjemme

Nyttige tips til styrketræning der støtter dit løb og cykling, finder du online på video på fysioline.dk/inspiration.

Det er elitetræner og fysioterapeut Line Bostrup, som laver træningsprogrammer, blandt andet målrettet trialon, men også generel styrketræning du kan have glæde af hjemmefra.

You may also like...