Påskechallenge: Sæt din rekord i påsken

Vil du være med til at jagte rekorder i Nyborg Triathlon Klub i påsken? Hen over påskedagene træner vi intensivt sammen, men hver for sig. I 8 forskellige løbe- og cykelkonkurrencer er der vingaver til rekordsætterne.

8 konkurrencer i påsken

Løbe- og cykeltræningen lægges ind i 8 konkurrencer med fokus på mængdetræning og hastighedstræning:

  1. Længste samlede løbedistance i hele påsken
  2. Længste løbetur
  3. Længste samlede cykeldistance i hele påsken
  4. Længste cykeltur
  5. Hurtigst løb på 400 meter
  6. Hurtigst løb på 1.000 meter
  7. Hurtigst cyklet på 1.000 meter
  8. Hurtigst cyklet på 5.000 meter

For at alle hele tiden kan følge med i hvem der sætter rekorder i de 8 forskellige konkurrencer, skal du offentliggøre dine træningsresultater samme dag som træningen finder sted, ellers tæller den ikke med i konkurrencen. Du offentliggør din træning på klubbens Facebookside på facebook.com/NyborgTri.

Samme deltager kan kun vinde i 1 ud af de 8 konkurrencer. Ligger du som nummer 1 i flere konkurrencer, vinder du i den konkurrence hvor du har det største procentvise forspring til nummer 2.

Vinpræmier

Der er 2 flasker vin i præmie til vinderen i hver konkurrence. Du henter din præmie hos klubbens formand. Vinderne hædres på www.nyborgtri.dk.

Vilkår og regler for påskekonkurrencen

Konkurrencen foregår i påsken 2020 og jagten på rekorder starter onsdag den 8. april kl. 16 og slutter mandag den 13. april kl. 24. Konkurrencen gælder alene medlemmerne af Nyborg Triathlon Klub.

Træningen foregår alene – solo, og følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring Coronavirus / COVID-19 på https://www.sst.dk/corona.

Antallet af konkurrencer du vælger at deltage i er valgfrit, men du skal dokumentere dine resultater med GPS måling fra mobil eller ur, fx på Endomondo, Strava eller Garmin Connect. Eller du kan maile din GPS-fil til nyborgtri@gmail.com.

Følg med i den samlede stilling i påskechallenge her: paaskechallenge_2020_resultater.pdf.

You may also like...