Tilbageblik på året 2021

Kære NyborgTri medlem

Så gik der endnu et år og det er tid for et lille tilbageblik på året 2021.

Endnu en gang var klubbens aktiviteter kraftigt påvirket af Covid situationen. Det betød nedlukning af alt svømmetræningen hele første halvår af 2021. Og vi må bare sige at svømmetræningen i vinterhalvåret er det største samlingspunkt for klubben og dermed er det virkelig noget der kan mærkes når dette samlingspunkt helt forsvinder.

Pga. forsamlingsforbud måtte vi også udskyde generalforsamling fra februar til juni.

Med foråret komme og opblødning i Covid restriktionerne bliver der i maj startet op med cykling på racer hver søndag. Det bliver til mange gode ture hen over sommeren.  

Fra juni måned er det igen muligt at svømme i Storebælt (nogen starter tidligere end andre :-)) Og som sædvanlig var svømmetræning i Storebælt et hit blandt klubbens medlemmer. Især svømmeturen lørdage morgen med efterfølgende kaffe og hygge var et hit. Det er blevet en god tradition som vi skal holde fast i.

En forkortet udgave af vore NyborgTri Cup blev der også plads til i 2021. Der var de kende afdelinger med 24 km enkelstart, i år på ny rute ved Kullerup, 5 km løb på volden, 400m svømning i Storebælt og som afslutning på cuppen, en hel minitri med udgangspunkt fra Storebæltsbadet. Samlet vinder og dermed ny klubmester blev Thomas Irming. Tillykke – det er godt kørt, løbet og svømmet 🙂

I september var det ved at være slut på udendørs svømning og på en skøn sensommeraften indbød klubben til “svømme-burger-hygge-arrangement” med fællesspisning af burgere fra Nurs efter svømmeturen. Og hvor heldig kan man lige være med vejret (godt planlagt Søren :-))

Og med dette tilbageblik vil jeg ønske alle medlemmer i Nyborg Triathlon Klub et rigtig godt nytår.
Vi ses til flere gode aktiviteter i 2022 🙂

You may also like...