Sæsonens sidste triatlonkonkurrence i NyborgTri Cup 2018

Gem energien til sæsonens sidste triatlonkonkurrence som afslutter NyborgTri Cup 2018. Starten går på søndag kl. 13 fra Storebæltsbadet. Distancen er den samme som NyborgTri 4-18-4. Blot er start og mål rykket til Storebæltsbadet fra Nyborg Strand.

Efter løbet kårer vi den interne klubmester. Tidstagningsudstyret rulles ud og cykelstativer og pavillioner samles på stranden. Vi bager kage og sørger for kaffe, kakao og sodavand efter løbet.

Vinderkandidaterne ligger ret tæt. Se den samlede pointstilling som den ser ud lige nu, inden 7. og afgørende afdeling, på NyborgTri Cup 2018.

Test din triatlonform

Den afsluttende afdeling af NyborgTri Cup 2018 arrangeres for triklubbens medlemmer, men du er velkommen hvis du overvejer, at melde dig ind i triatlonklubben og har mod på, at teste formen på den korte minitriatlon.

Vi svømmer 400 meter i Storebælt, cykler den sædvanlige 18 km rute ud omkring Skabohuse og Regstrup, og slutter af med 4 km løb på stranden. Beskrivelse af ruten og rutekort er samlet på NyborgTri 4-18-4.

You may also like...