Fotokonkurrence: Bedste triatlonfoto af NyborgTri 4-18-4

Læg dit bedste foto fra NyborgTri 4-18-4 på Instagram med hashtag #nyborgtri2018. Du bestemmer selv motivet, det sjove, det søde eller måske det helt specielle… Vi belønner bedste foto med 2 flasker vin.

Starten går lørdag formiddag, det er kl. 11.00, så kom i god tid for at finde et godt motiv blandt de mange atleter som gør sig klar på stranden foran Hotel Nyborg Strand. Kommer du i bil er der gode parkeringsmuligheder bag hotellet.

På stranden tæt på skiftezonen finder du også inspiration og måske gode idéer til at komme i gang med kombinationen af svømning, cykling og løb. Lørdag svømmes der 400 meter, cykles 18 km og afsluttes med 4 km løb.

Gode fotomuligheder i skiftezonen på stranden

Undervejs i den korte triatlon er der rigtig gode fotomuligheder i skiftezonen på stranden hvor også start og mål er placeret. Her kan du skyde et billede af din favorit når målstregen passeres og medaljen lægges om halsen. Det er første gang der uddeles finishermedalje til triatlonstævnet på stranden foran Hotel Nyborg Strand.

Som tilskuer har du gode muligheder for at følge atleterne næsten hele vejen rundt, og mulighederne for gode fotos er tilsvarende gode. De 400 meter svømning foregår i havet foran skiftezonen og du kan hele tiden følge svømmerne på tæt hold. Hold øje med skiftet fra svømning til cykling hvor atleterne i løb skifter fra våddragt til cykelhjelm.

Skiftet fra cykling til løb går stærkt og rækkefølgen er ikke tilfældig, fx skal cyklen parkeres inden cykelhjelmen afmonteres. Hér er også gode fotomuligheder undervejs når atleterne bevæger sig ud på den 4 km løbetur på stranden langs vandet, du kan følge dem hele veje rundt på ruten.

Følg atleterne og se live-timing og slutresultater på https://app.lap.io/event/2018-nyborgtri-4-18-4.

You may also like...