Enkeltstartskonkurrence i Kullerup: 24 km

Hvor hurtig er du på cykel på 6 km? Vi tester cykelformen søndag den 6. juni 2021 kl. 10.00. Enkeltstarten i Kullerup er 2. afdeling af NyborgTri Cup 2021. Start og mål er ved Kullerup Forsamlingshus’ røde murstensbygning på Kullerup Byvej 1 i Ørbæk. Ruten cykles 4 gange.

Dine omgangstider på 6 km ruten registreres elektronisk, så du efter konkurrencen kan sammenligne din udholdenhed på de 4 runder.

Rytterne sendes afsted med 1 minuts mellemrum, så du kan jagte den forankørende. Du må selvfølgelig ikke ligge på hjul. Hurtigste rytter får toppoint i den interne NyborgTri Cup.

Det er gratis

Deltagelse er gratis og du er velkommen til at cykle med, selvom du ikke er medlem af Nyborg Triathlon Klub. Giv lige besked om du kommer, så har vi kaffe, kage og sodavand klar efter løbet.

Vi mødes kl. 9.30 i Idrætsparken i Nyborg og cykler i samlet flok til Kullerup Forsamlingshus.

Om Kulleruprunden

Kulleruprunden er en trekantbane med start og mål ved Kullerup forsamlingshus. Den følger Kullerup Byvej, Juulskovvej og Ferritslevvej.

Ruten er uden cykelsti og uden stejle stigninger og voldsomme nedkørsler. Alligevel opnår du en god høj fart ned ad Ferritslevvej, som så også er den del af ruten med mest trafik.

Vi cykler uret rundt og slipper for at krydse veje. Der er 3 højresving på den næsten 6 km lange distance. Ruten cykles 4 gange til lige under 24 km, så du lærer svingene at kende.

Ruten byder altså på 2 højresving i forbindelse med Ferritslevvej. Yderligere er der et højresving i overgangen mellem Kullerup Byvej og Juulskovvej, som i praksis nok nærmere køres som en blød højrekurve.

Se oversigtskort og ruten med højdemeter i AllTrails.

You may also like...