Champagneregn over klubmester: Hurtigst på svømme- og løbedistancen

Nyborg Triathlon Klubs interne klubmesterskab blev afgjort på minitridistancen i søndags. Den nye klubmester Mads Riis lagde sig snævert i front med 6 sekunder efter 400 meter crawl i Storebælt. Med et forspring på 22 sekunder og efter skarp konkurrence på cykelturen, slog Mads sejren fast som dagens hurtigste løber.

I søndagens interne minitri sikrede Martin Lang sig en samlet 2. plads som dagens hurtigste cykelrytter på 18 km. Han blev klappet i mål som 3. hurtigste løber på kanten af Storebælt.

Som ny hurtig løber i Nyborg Triathlon Klub var Henrik Olsen kun 3 sekunder langsommere end dagens vinder på de 4 km langs stranden.

Se den samlede stilling for NyborgTri Cup 2018.

Kom og vær med i træningsfællesskabet

NyborgTri Cup i Nyborg Triathlon klub løber fra februar til september med 7 forskellige afdelinger i konkurrencer som passer til sæsonen, fx duatlon på mtb i Kajbjergskoven i marts og løb på volden i juni.

Kom og vær med i klubben hvis du søger træningsfællesskabet eller planlægger en kort triatlon. Har du ambitioner i retning af den halve- eller hele ironmandistance, så er du også meget velkommen til at hente træningshjælp i Nyborg Triathlon Klub.

Lånecykel og undervisning i svømning

Medlemsskab af triklubben omfatter blandt andet svømmeundervisning og mulighed for svømmetræning 3 gange hver uge.

Er du ny i cykelsporten tilbyder vi også lån af racer- og enkeltstartscykel til den fælles cykeltræning om søndagen.

Har du spørgsmål er du velkomme til at tage Kontakt.

You may also like...