2018: NyborgTri 4-18-4 blev økonomisk succes

Med tilmeldingen på op til 150 deltagere og stor hjælp fra frivillige og sponsorer, fik vi et flot overskud på stævnet. Dermed var stævnet i 2018 en succes både økonomisk og deltagermæssig.

Indtægterne på tilmeldinger var væsentlig højere end ventet, da vi de senere år har oplevet faldende antal deltagere. Dermed var det økonomiske grundlag for stævnet på plads.

Stor hjælp fra frivillige og sponsorer

Omkostningerne til afholdelse af NyborgTri 4-18-4 kunne holdes på et absolut minimum med kæmpe hjælp fra frivillige og stærk opbakning fra lokale sponsorer.

Med støtte fra Nyborg Flytteforretning som sponserede medaljer, hjælp til transport fra Erik Jørgensens Eftf samt assistance med salg af kager og kaffe, sponsorgaver fra Rema og Rynkeby, frivillige fra Nyborg Cykleklub, Nyborg Kajak Klub, Nyborg Kommune med skilte, fine lodtrækningspræmier fra Intersport og Fri BikeShop, samt velvillig indstilling fra Nyborg Strand og frivillige fra Nyborg Triathlon Klub, kunne vi holde omkostningerne på et absolut minimum.

Kom med dine idéer til forbedringer og aktiviteter

Det ekstra indskud til foreningen giver mulighed for at lave forbedringer til stævnet i 2019 og har du ideer til forbedringer og aktiviteter i Nyborg Triathlon Klub er du meget velkommen til at byde ind. Vi ser frem til næste års stævne.

You may also like...