Kort triatlon på stranden i Nyborg

MiniTri og sol og sommer starter på stranden i Nyborg lørdag den 26. august 2023 klokken 11.00. Vi svømmer, cykler og løber fra Storebæltsbadet.

Svømmedelen er en 400 meter lang trekantbane med start fra badebroen ved Storebæltsbadet. Våddragt er valgfri, men med lige omkring 17 grader ganske behageligt. Vi holder øje med hinanden i vandet, men du deltager på eget ansvar.

Cykeltur gennem skoven

Efter et hurtigt skift, cykler vi 18 kilometer forbi Hotel Nyborg Strand, gennem skoven nordpå i retning mod Aunslev.

Kort før Aunslev triller vi retur via en u-vending markeret med kegler. For at cykle med, skal du bære cykelhjelm og naturligvis overholde færdselsreglerne og tage hensyn til trafikken på ruten.

Løb langs stranden

Løberuten på 4 km starter og slutter også i målområdet ved Storebæltsbadet. Det er en smuk løbetur på blødt underlag, langs stranden, hen over strandengene, mod nord forbi Hotel Nyborg Strand.

Løberuten fortsætter med en lille sløjfe ind i Christianslundsskoven, ved Hotel Hesselet, og fortsætter tilbage forbi målområdet og forbi Storebælt Sinatur Hotel & Konference. Lige syd for Sinatur er der vendepunkt retur til målstregen ved Storebæltsbadet.

Med alle deltagere i mål, serveres grillpølser, øl og sodavand, kaffe og kage.

Ingen tilmelding på dagen

Du tilmelder dig efter først til mølle princippet direkte til nyborgtri@gmail.com. Det koster 25 kroner at være med. Du betaler på MobilePay 2149-6540.

Frist for tilmelding er 21. august 2023.

Du kan ikke tilmelde dig på selve dagen for afholdelsen.

Den korte triatlon, Nyborg Minitri 2023, er målrettet medlemmerne af Nyborg Triathlon Klub og er der plads, er du velkommen til også at være med, selv om du ikke er medlem af klubben.

Mød op senest 10.30 ved Storebæltsbadet

Efter tilmelding møder du op senest 10.30 lørdag den 26. august 2023. Starten går 11.00. Start og mål er ved Storebæltsbadet på Østerøvej 33, hvor der også er mulighed for omklædning.

Den korte triatlon er 6. og sidste afdeling af den interne NyborgTri Cup 2023 hvor vi fejrer den samlede vinder.

Nyborg MiniTri 2023 arrangeres af Nyborg Triathlon Klub.

You may also like...