Stævnetilskud til udfordringer i baghaven og helt ud i grænselandet

Klubbens medlemmer viser en uforpligtende interesse for en rejse ud i grænselandet, mod korte og lange distancer. Der er også stemning for, at konfronterer formen tæt på kendte kyster.

Interessen samler sig særligt om 2 events: Den familievenlige minitri i Lundeborg og ALSSUNDMAN i Sønderborg.

Vi samles til en fælles oplevelse

For at samle endnu flere medlemmer af Nyborg Triathlon Klub til en fælles oplevelse ved de 2 stævner i 2023, kan du som medlem af klubben få tilskud til gebyret for tilmelding.

Det gælder i juni i Lundeborg og til september til ALSSUNDMAN i grænselandet.

Læs mere om størrelsen på tilskuddet til tilmeldingsgebyret i Facebook-gruppen Nyborg Trifacebook.com/groups/367101496699373.

Om ALSSUNDMAN i Sønderborg

Det sønderjyske stævne, ikke langt fra grænsen, er besøgt flere gange af medlemmerne af Nyborg Triathlon Klub. ALSSUNDMAN er en lang og en kort distance, samt en duatlon. Stævnet afholdes søndag den 3. september 2023.

Laveste pris for tilmelding til ALSSUNDMAN gælder frem til 30. april 2023 og der er ingen t-shirt for tilmeldinger efter 1. august 2023. Tilmelding og mere info på my.raceresult.com/226446/info.

Om Lundeborg Triatlon

Er Danmarks smukkeste minitri hvor solen altid skinner på stævnedagen.

Her kan du deltage i en familie- eller elitedistance, eller stille op i en stafet med vennerne. Lundeborg Triatlon afholdes søndag den 11. juni 2023. Mere info på facebook.com/lundeborgtri.

You may also like...