Gratis fortræning på cykel- og løberuten til NyborgTri 4-18-4

Få en guidet tur over stranden og gennem skoven så du får overblik over den korte sommertriatlon i Nyborg.

Det er tirsdag den 17. juli kl. 18.30 du har mulighed for at lave krydstræning. Mødested er stranden foran Hotel Nyborg Strand. Husk cykelhjelm og løbesko. Du er velkommen til fortræningen selv om du endnu ikke er tilmeldt sommerstævnet NyborgTri 4-18-4.

Vi laver en skiftezone med cykelstativ som på stævnedagen, så du kan træne skiftet fra cykelsko til løbesko. Med fortræningen slipper du for at spilde unød tid på at finde vej på stævnedagen.

Hold øje med modkørende på cykelruten

Cykelruten er 18 km på asfalt gennem en af Nyborgs gamle bøgeskove nord for byen. Det er en ud-hjem rute med U-vending på landevejen langs markerne kort før Avnslev.

Færdselsreglerne gælder overalt på cykelruten, så du skal holde øje med de andre trafikanter. Det gælder også når vi cykler ud af byen gennem Skabohuse hvor vejen snævrer ind 3 steder. Her skal du holde ekstra øje med modkørende og være klar til at sænke farten hvis det bliver nødvendigt.

4 km løb langs vandet

Løberutens 4 km bugter sig fra målområdet ved Hotel Nyborg Strand, med en lille afstikker ind i skoven og retur forbi målområdet. Vi løber på strandstier og grusstier forbi badebroer, og du belønnes med udsigten over strandengene og Storebælt.

Se Ruter NyborgTri 4-18-4.

Måske synes du også om...